INICI

Página Activitats  

AVENC DE S'EMBUT

 

Avenc de s'Embut 1 (69) veure ses fotos veure video track

Fecha: 15-juny-2013
Circular:
Recorregut total: Km.
Grau de dificultat :
Duració total : h.

##

AVENC DE S'EMBUT

 

Cavitat situada a la zona del Coll del Pastors a la Serra de na Burguesa i de fàcil accés, amb una cota de -95 m.. L'entrada la forma un autèntic embut, i s'accedeix pel coll de s'embut amb un ràpel de 15 m. que ens situa a una primera sala de 15x19 m.amb molta claritat per la llum que rep de l'exterior.

Una rampa de terra molt relliscosa ens situa al comencement del tup de ses Pedres en forta pendent, la primera sensació pareix totalment recta però a mesura que ti atreques te ne dones que ho forman blocs que te "faciliten" el descens.

Una vegada superat aquest tub arribem a la part alta de la sala de ses Columnes -60 m., la mes gran, seguim descenden ara sense ajuda de la corda per un caminoi de pedres i terra, una autèntica rosseguera, per situarnos a la part baixa de la sala.. Lo primer que ens crida l'atenció es la columna central de grans dimensions. Un poc mes avall un altre columna, la mes bella, de 13m d`alçada per 40 cm. d'ampla. En aquesta sala podem trobar multitud de formacions.

Ja a la part més baixa podem observar un betlemet.


 

 

 

 

 


 

<<< tornar enrrere

     

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>