INICI

Página Activitats  

TORRENT DE VISTAMAR

 

Torrent de Vistamar (46) veure ses fotos veure video track

Fecha: 23 -novembre-2013
Circular: Si
Recorregut total: Km.
Grau de dificultat : Alta
Duració total : 3 h.

##

TORRENT DES SALT DE VISTAMAR


Aquesta setmana s ’ha desactivat l’alerta groga per fortes pluges a Mallorca, però el nord de l’illa continua encara en alerta per fenòmens costaners. A alguns municipis com a Pollença s’han registrat 35 litres per metre quadrat en només dues hores. Les ratxes de vent han arribat fins als 50 quilòmetres per hora, i a 80 a zones com la serra d’alfàbia.

El torrent de Sant Miquel (Sa Pobla) s’ha desbordat com a conseqüència de les intenses pluges que s’estan registrant. Per una altra part, al voltant de les 14.15 hores s’ha produït la caiguda d’una paret d’una vivenda particular dins del Torrent de’n Roig, de Banyalbufar.

Les recomanacions eran no fer alguns dels torrents fins i tot més de dos eran impracticables pel barranquisme.

El dijous varem fer una visita in situ a Valldemossda per veure el cabdal del LLi i Vistamar, tots dos duien bastanta aigua, al Vistamar se li veia una bona coa d'aigua.

Arribam al dissabte i decidim anar a fer el torrent de Vistamar i ens varem dur la gran sorpresa de que apenes tenia aigua i ni tan sols en corria, el gran salt quasi aixut, li ha bastat dos díes per deixar de que corri l'aigua.

Així i tot varem disfrutar, es un torrent curt però molt espectacular que mai decepciona.

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

<<< tornar enrrere

     

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

123 • 4 • 5 << PreviousNext >>