Ultra Trail Mont Blanc 2015

 

 

David Trail Mont Blanc 2015Data: 28-8-2015

Recorregut: 101 Km (Courmayeur -Cheserys-Chamonix , CCC)

Desnivell: 6.100 m. positius

Inscrits: 1.900 participants

Temps: 25:50:55

icono trail

 

 

Trail du Mont Blanc

Carrera de plena naturalesa que comparteix en gran parteix la senda internacional de Gran Caminada de la Volta del Mont Blanc (GR TMB).
Prova de muntanya, que conté nombrosos trams en altitud (> 2500m), en condicions climàtiques que poden ser molt difícils (a la nit, vent, fred, pluja o neu), i que requereix un perfecte entrenament, així com un material adaptat i una veritable capacitat d’autonomia personal.
La CCC® ha passat a ser una carrera única en el seu gènere i entre les més prestigioses del món.
Els primers quilòmetres, sobre un trajecte original diferent del UTMB®, condueixen ràpidament a més de 2500 m d’altitud a una de les vistes més excepcionals que es pugui imaginar, enfront del Mont Blanc i a les Grans Jorasses. El passatge al Grand col Ferret (2537m) ens mostra l’entrada de la carrera a Suïssa, on gaudirà de l’incomparable acolliment dels voluntaris de la Fouly, de Champex i de Trient. Ja a França, però prop de Suïssa, es recrearà amb el meravellós passatge de Vallorcine, abans de descobrir, al final d’una última i difícil pujada, la vall de Cheserys, un veritable paradís amb una vista enciçadora sobre el massís del Mont Blanc. I llavors per fi, és el moment d’apropar-se a l’arc d’arribada al centre de Chamonix.
Avituallamientos: el principi de la prova és de semi-autosuficiència. En una desena de punts es proveiran begudes i\o aliments que hauran de ser consumits in situ.
Principals dificultats: Ascensión de la Tête de la Tronche (2584m) després Grand col Ferret (2537m) durant el primer terç de la carrera. La segona part és marcada per les 3 difícils ascensions de Bovine, Tseppes i la Tête aux Vents.
Les llargues baixades que segueixen cadascuna d’aquestes pujades són també esclatadores per a les articulacions i els músculs.
Aquesta carrera està oberta a 1900 corredors com a màxim.
La sortida es durà a terme al centre de Courmayeur, en la Plaça Brocherel, el divendres, 28 d’agost del 2015 a 9:00.
La carrera romandrà un màxim de 26:30 oberta i les barreres horàries es calcularan en conseqüència.
Els horaris es calculen de manera que el CCC® i el UTMB® mai es creuen.
La inscripció en el CCC® queda estrictament reservada per als corredors que ja tinguin una experiència i puguin demostrar-la. Per inscriure’s al CCC® 2015, serà necessari haver adquirit com a mínim 3 punts havent acabat, entre el 01/01/2013 i el 31/12/2014 exclusivament, de carreres inscrites en la llista.

Fitxa tècnica
Característiques del CCC® 2015
101 km i 6100 m de desnivell positiu
Numero de avituallaments 5 avituallaments sòlids, 4 avituallaments begudes
Temps del 1er sobre 11:00
Temps del darrer sobre 26:30
Temps màxims 26:30
Data, hora i lloc de la sortida Divendres 28 d’agost a les 9:00 des de Courmayeur (Itàlia)
Numero de corredors Edició limitada a 1900 corredors

Pot semblar que tot el descrit és fantàstic, divertit i apassionant i és veritat, però solament el que corre sap que trobar el goig en el sofriment, no es pot descriure i que si els objectius estan més enllà dels límits, el plaure d’arribar és infinit, però el sol fet de buscar-los és suficient. Quan s’ha recorregut part del camí convé tornar la vista enrere per celebrar l’aconseguit i  en David té molt que celebrar.

!! ENHORABONA CAMPIÓ !!

 

flickr75youtube75youtube75

Deja un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

comptadors de visites per a pàgines web
Persones han visitat aquesta pàgina