389. Volta a s’Illeta amb Kayak



foto 1 kayak

piragüismo

piragüismo

VOLTA AMB KAYAK A S’ILLETA DES DE EL PORT DE SOLLER.

Descarregam els Kayaks, preparem els tratos, ens familiaritzem amb el material, els que ens sabem ens expliquen quatre cosetes, tot en un magnific ambient, tenint prevista la sortida a les 17,30 h. des de la platja d’en Repic.
En dirigim a la bocana del port amb el Cap Gros a la nostra esquerra per virar Nord-Est per sa Punta de sa Creu, aviat pasem per davall el penyal de sa Torre Picada cap a ses Puntes sa Curta i sa Llarga, que no fà molt hi varem anar. El passeig es d’una gran bellesa llástima de alguna construcció com el gran hotel Jumeirah damunt el penyasagats de gran impacta paissagistic desastrós.
Apoc a poc ens anem acostant al nostre objectiu l’ Illeta, pasem per la petita badia de ses Cambres amb els petits illots des Codolar, ens anem allunyant de la costa alb direcció a la punta Nord de l’Illeta, ja duim prop d’una hora de remar. Desprès de voltat s’Illeta per es Freu farem una petita aturada per gaudir d’una beguda que reparteix una embarcació de l’ organització. Després d’esperar als companys mes enderrarits i reposar forces, ens endintrem a la cova, deconec el nom, que des de fora no pareix tant gran i d’uns 20 m. de llargaria però una vega a dins hi cabem més de deu kayaks.

La tornada es fà més agradable gracis a que la mar pareix una bassa d’oli i en una hora esteim dins el port.
Tornem les embarcacions ens canviem de roba i ens anem a fer un piscolabis al LLatzaret, pa amb olí molt bó i els que han tingut sort i han arribat dels primers amb pogut tastar la sobrassada, així i tot es un luxe aquest pa amb oli i unes cerveces ben fresques.

Ens retirem i ens despedim dels nostres companys que la setmana que ve s’han van d’expedició al Picos d’Europa.

 

 

flickr75wikiloc75

Deja un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

comptadors de visites per a pàgines web
Persones han visitat aquesta pàgina