| INICI |
 

ULTIMO SALTO DE 53 m.

VISTA GENERAL

MOMENT SHANDI

Pāgina Anterior Pāgina Següent
 

TORRENT DES SALT DE VISTAMAR

Salts de vertigen, amb un desnivell de 230 m. en només 260 m. de recorregut.

Si vols vibrar, si estàs disposat a esprémer el teu cor i la teva ment al màxim, i a amidar les teves capacitats amb la mismísima naturalesa, aquest és el teu torrent.

L'inici ho feim just a l'entrada de ses cases de Vistamar, i com es ample hi poden aparcar el cotxe sense fer nosa. Ses cases de Vistamar que en el seu moment volia a ser una residència/hotel, avui en dia está tot tancat a l'espera de millors moments.

L'entrada al torrent ho feim per l'esquerra de ses cases just després d'una barrera. Prometia a ser un bon dia d'estiu, però tot lo contrari, es va començar a ennuvular amb trons i llamps, i només posar el peu al torrent començà a ploura i ja no es turà fin acabar-lo. L'aigüa caiguda mesclada amb la pols i terra acumulada va convertir-lo amb una pista de patinatge.

Arribat al primer salt de 80 m. ho fraccionam amb un de 47 + 33. El següent sant que comença al Cingle des Mardans es una succeció de salts ( total 110 m.), fraccionats un primer de 47 m., seguit d'un de 53 m. i un darrer de 10 m.

El darrer salt de 53 m.si ho acabam per l'esquerra, passant per dintre d'una figuera, es converteix amb un de 63 m., feim servir la baga i un pont de roca que tenim devora una soca de sa figuera ( es mal de veure) per posar una corda de 20 m. Però en canvi si ho feim per la dreta el final de sa corda ens deixa dins una petita balma que des d'aqui aurem de desgrimpar els 10 m. que ens queden.

Aqui s'acaba el recorregut d'uns dels torrents més impresionants que tenim.

Cordes utilitzades:

1 de 100 m.

2 de 40 m.

1 de 20 m.

30-7-2011

fotos

_________________________________________________________________________________________________

 text 'en Xavier González