827. Avenc Camp d’en Duai

Hora Inicio: 10:30 06 nov. 2021
Hora Fin: 13:21 06 nov. 2021
Distancia recorrida:
Tiempo en movimiento:
Altura Mínima:
Altura Máxima:
Ganancia Altitud:
Pérdida Altitud:
Tiempo Ascenso:
Tiempo Descenso:

Material utilitzat: Equip complet de descens i remont, cintes, mosquetons, plaques, corda.

empleo frontal

Data: 06.11.2021

Avenc-cova Camp d’en Duai ó Pou d’en Sureda.

Avui toca exploració d’un avenc poc conegut i explorat. Els nostres companys han treballat dur per fer sa topografia, en condicions baix l’efecte del CO2.
Una entrada discreta de menys d’un metre de diàmetre dona accés a una vertical de 20 m (pendent de confirmar), amb dos fraccionaments.
Una primera sala àmplia amb diferents ramals. Cap al NO cal destacar la major de les sales i on podrem trobar tot tipus de formacions i de les més espectaculars. Si prenem N, pujarem a una petita sala on hi ha un petit mur artificial del qual desconeixem la seva funció ( ho tenim en estudi). Si prenem NE descendirem a la que pareix la profunditat més gran, també carregada de meravelloses formacions.

Fins que no estigui acabada la topografia completa no despondre’m de les dades definitives. Tampoc farem públic les dades de localització fins que no tingue’m acabades ses feines d’exploració i topografia. Mentre podem gaudir de les fotos.

Cal advertir que les mesures fetes amb el detector de CO2, han donat valors molt alts, en les sales inferiors. Recordar que les exposicions prolongades poden tenir conseqüències greus o molt greus.

veure fotos
fotos
wikiloc
Trakc

Deja un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

comptadors de visites per a pàgines web
Persones han visitat aquesta pàgina